Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πάρος

Η C.R.S Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πάρος ξεκίνησε στη Πάρο ως εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στην αγορά τις ενοικίασης αυτοκινήτου για πολλά σύναπτα ετη. Έχοντας αναγνωρίσει τις αδυναμίες στον τομέα της αγοράς για ενοικίαση αυτοκινήτου εστιάζει τις προσπάθειές της προσφέροντας έξυπνη αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο για κάθε πελάτη.   

Υπηρεσίες μας

 C.R.S 

Ενοικιάσεις  Αυτοκινήτων Πάρος

Η εταιρία C.R.S Ενοικίασης Αυτοκινήτων Πάρος σας παρέχει σύγχρονα, πολυτελή οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε έναν πλούσιο στόλο οχημάτων, τα οποία έχουν ως σκοπό να καλύψουν με ασφάλεια και άνεση κάθε σας ανάγκη, κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή δραστηριοτήτων αναψυχής, επαγγελματικών υποχρεώσεων και πολυτελών εκδηλώσεων. Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από:
• Μικρά αυτοκίνητα
• Οικογενειακά αυτοκίνητα
• Αυτόματα αυτοκίνητα
• Diesel-υβριδικά αυτοκίνητα
• Πολυμορφικά αυτοκίνητα
• 4x4 αυτοκίνητα
• Exclusive αυτοκίνητα
• Πολυτελή αυτοκίνητα γάμου, βαφτίσεων και λοιπών επίσημων διοργανώσεων, συναντήσεων ή εκδηλώσεων

Προσφορές ενοικίασης αυτοκίνητου Πάρος


Σας προτείνουμε άνετα, αξιόπιστα αυτοκίνητα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό και πολλές λειτουργίες για να αισθάνεστε πλήρεις και ασφαλείς σε κάθε σας μετακίνηση.

Παραμένουμε ανοιχτοί όλο το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να σας προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και του στόλου μας. Η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων γίνεται στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, ή και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία εσείς επιθυμείτε, στην ώρα που μας υποδεικνύετε.
Επιπλέον, χάρη στο online σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, όπου και αν βρίσκεστε, είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρία, και να επωφεληθείτε από τον ελκυστικότερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής των υπηρεσιών και του στόλου μας.

Ενοικίαση αυτοκίνητου με οδηγο 

Σας παρουσιάζουμε την Υπηρεσία Transfer Paros, μίσθωσης οχήματος μαζί με οδηγό, για ιδιωτικές και ξέγνοιαστες μετακινήσεις.

Καταλαβαίνουμε ότι η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες και για αυτό είμαστε περήφανοι για αυτά που σας προσφέρουμε. Με την υπηρεσία Transfer Paros σας παρέχεται ένα άνετο αυτοκίνητο ή πολυθέσιο minivan, μαζί με οδηγό. Προγραμματίστε έγκαιρα την ιδιωτική σας μεταφορά και απολαύστε μοναδικές μετακινήσεις. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, έτοιμοι να προσφέρουμε ασφαλείς, αξιόπιστες και οικονομικές μεταφορικές υπηρεσίες για εσάς, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Transfer Flights

Ψάχνετε έναν βολικό τρόπο για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας ή για μια επαγγελματική συνάντηση; Συμμετάσχετε σε έναν γρήγορο, χαλαρωτικό και ασφαλή τρόπο ταξιδιού, μακριά από την οδική κυκλοφορία.

Χρησιμοποιήστε το ελικόπτερο ως AIR-TAXI

Ιδιωτική Εκδρομή με σκάφος στην Παρο και στην Αντίπαρο

Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις μυστικές παραλίες της Πάρου, και να αφεθείτε στη θέα γύρω σας. Χαλαρώστε και απολαύστε την εκδρομή σας στη θάλασσα, θα φροντίσουμε εμείς για όλα τα άλλα.

Το πλήρωμά μας είναι έμπειρο στην πλοήγηση μέσα στη θάλασσα και θα νιώσετε πλήρης ασφάλεια σε περίπτωση που αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες. Βάζουμε πάντα την ασφάλειά σας, πρώτη.

V.I.P SERVICES
 CAR RENTAL  PAROS

WhatsApp Live Chat WhatsApp Icon