Ενοικίασης Αυτοκινήτων Σύρος

Οι ειδικοί στης ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Σύρο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Σύρος 

Η C.R.S ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σύρος  είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Σύρος που κανει την διάφορα η πείρα μας έχωντας ενεργό ρόλο στην αγορά του αυτοκινήτου τα τελευταία 20 χρονιά, και μια από την μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεων στην Πάρο  μας κανει σίγουρους για την προσφορά μας στους πελάτες μας.  Έχοντας αναγνωρίσει τις αδυναμίες στον τομέα της αγοράς για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σύρο εστιάζουμε τιν προσπάθεια μας προσφέροντας έξυπνη αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σύρο για κάθε πελάτη.   

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΡΟΣ

Χαμηλές Τιμές 


Προσφέρουμε χαμηλές τιμές ενοικίασης Αυτοκίνητου στην Σύρο όλο το χρόνο. Εγγυημένη ποιότητα ενοικίασης αυτοκινήτου στης καλύτερες τιμες

Νέα Μοντέλα Αυτοκινήτων

Όλα τα Αυτοκίνητα μας είναι καινούργια, καθαρά και ασφαλή για ευχάριστη οδήγηση. Στην C.R.S Ενοικίασης Αυτοκινήτων Σύρος ανανεώνουμε τον στόλο μας συνεχώς για μεγίστη ασφάλεια.

Δωρεάν Ασφάλιση

Προσφέρουμε δωρεάν ασφάλιση τρίτων σε όλα τα αυτοκίνητά μας για να αισθανθείτε και να είστε ασφαλείς. Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την C.R.S ενοικιάσεις αυτοκινήτων σας προφέρει πραγματική ασφάλεια.

Δωρεάν Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Προσφέρουμε απεριόριστα χιλιόμετρα με κάθε ενοικίαση αυτοκίνητου για να εξερευνήσετε την Σύρο με άνεση και ασφάλεια.


Σταθμοί ενοικίασης αυτοκίνητων


Η εταιρία C.R.S ενοικίασης αυτοκινήτων Σύρος εχει σημεία εξυπηρέτησης και στο λιμάνι Σύρου και στο αεροδρόμιο, εξυπηρετούμε με δωρεάν παράδοση και επιστροφή αυτοκίνητου σε ολι την Σύρο  

Δωρεάν Παραλαβή Παράδοση


Δωρεάν παραλαβή και παράδοση οπουδήποτε στο νησί της Σύρου με κάθε ενοικίαση αυτοκίνητου στην Σύρο


Δωρεάν ακύρωση κράτησης


Κάντε προ κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου στην Σύρο τώρα, με τις Καλύτερες τιμές και δωρεάν ακύρωση αν αλλάξουν τα σχέδια σας. Η ασφαλείς ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σύρο εχει όνομα C.R.S Ενοικίασης Αυτοκινήτων

Εύκολο Σύστημα Κρατήσεων

Κάντε κράτηση αυτοκίνητου στην Σύρο στο διαδίκτυο, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα σε μόλις 3 εύκολα βήματα, με απούλητη ασφάλεια συναλλαγών. 


24Ωρι Οδική Βοήθεια 

Η C.R.S ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σύρος Προσφέρει την σιγουριά της 24Ωρις οδικής βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος η ζημιάς, με άμεση αντικατάσταση οχήματος ώστε τίποτα να μην διακόπτη της διακοπές σας.

Σταθμοί ενοικίασης αυτοκινήτου Σύρος

Δωρεάν Παράδοση και επιστροφή αυτοκινήτου σε ολι την Σύρο, Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει χωρίς κρυφές χρεώσεις και μικρά γράμματα η ειδικοί στης ενοικιάσεις αυτοκινήτων Σύρος είναι η C.R.S 


syros@crs-carrentals.com

Λιμάνι Ερμούπολης

&

Αεροδρόμιο Σύρου 


ΤΗΛ: 22810 77022

Viber & Whatsapp

(+30) 6973 69 4307

Υπηρεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων Σύρος

 C.R.S 

Ενοικιάσεις  Αυτοκινήτων 

Η εταιρία C.R.S ενοικίασης αυτοκινήτων Σύρος σας παρέχει σύγχρονα, πολυτελή οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε έναν πλούσιο στόλο οχημάτων, τα οποία έχουν ως σκοπό να καλύψουν με ασφάλεια και άνεση κάθε σας ανάγκη, κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή δραστηριοτήτων αναψυχής, επαγγελματικών υποχρεώσεων και πολυτελών εκδηλώσεων. Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από:
• Μικρά αυτοκίνητα
• Οικογενειακά αυτοκίνητα
• Αυτόματα αυτοκίνητα
• Diesel-υβριδικά αυτοκίνητα
• Πολυμορφικά αυτοκίνητα
• 4x4 αυτοκίνητα
• Exclusive αυτοκίνητα
• Πολυτελή αυτοκίνητα γάμου, βαφτίσεων και λοιπών επίσημων διοργανώσεων, συναντήσεων ή εκδηλώσεων

Προσφορές ενοικίασης αυτοκίνητου Σύρος


Σας προτείνουμε άνετα, αξιόπιστα αυτοκίνητα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό και πολλές λειτουργίες για να αισθάνεστε πλήρεις και ασφαλείς σε κάθε σας μετακίνηση.

Παραμένουμε ανοιχτοί όλο το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να σας προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και του στόλου μας. Η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων γίνεται στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, ή και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία εσείς επιθυμείτε, στην ώρα που μας υποδεικνύετε.
Επιπλέον, χάρη στο online σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, όπου και αν βρίσκεστε, είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρία, και να επωφεληθείτε από τον ελκυστικότερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής των υπηρεσιών και του στόλου μας.

V.I.P 
 Ενοικίασης Αυτοκινήτων στην Σύρο